Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林曉峰
Jerry Lamb Hiu-Fung  ♂





 
Filmography (1994-2018)
 
  演員 (51 films)
    愛情加油站 (1994) ... Lo
    金枝玉葉 (1994) ... George
    呆佬拜壽 (1995)    
    救世神棍 (1995) ... Lo
    流氓醫生 (1995)    
    歡樂時光 (1995) ... 偷車賊甲
    古惑仔之人在江湖 (1996) ... 包達二 (包皮)
    古惑仔2之猛龍過江 (1996) ... 包達二 (蕉皮)
    古惑仔3之隻手遮天 (1996) ... 包皮
    飛虎雄心2傲氣比天高 (1996) ... LoLo
    三個受傷的警察 (1996) ... 長腰
    龍虎砵蘭街 (1996)    
    少年15/16時 (1996)    
    國產雪蛤威龍 (1996)    
    金裝香蕉俱樂部 (1996) ... 分飾林曉峰, CID, 醫生
    人細鬼大 (1996) ... 曾志偉
    97古惑仔戰無不勝 (1997) ... 包皮
    超級無敵追女仔 (1997) ... 樓得毛
    猛鬼通宵陪住你 (1997)    
    檔案X殺人犯 (1997)    
    迴轉壽屍 (1997) ... 阿峰
    安娜瑪德蓮娜 (1998) ... 鬼魂 (聲音)
    98古惑仔之龍爭虎鬥 (1998) ... 包達二 (包皮)
    面青青有排驚 (1998)    
    古惑仔情義篇之洪興十三妹 (1998) ... 包皮
    想見妳 (1998)    
    水著青春救生 (1999)    
    烈火戰車2極速傳說 (1999) ... 謝賢
    中華英雄 (1999) ... 生奴
    生命渣Fit人 (1999)    
    勝者為王 (2000) ... 包達二/包皮
    BadBoy特攻 (2000)    
    決戰紫禁之巔 (2000) ... 龍龍七
    友情歲月山雞故事 (2000) ... 包皮
    救薑刑警 (2000)    
    漫畫風雲 (2001)    
    新流氓醫生 (2001)    
    驚聲尖叫 (2001)    
    靚女差館 (2001)    
    無問題2 (2002)    
    當男人變成女人 (2002)    
    非典人生 (2003)    
    精裝追女仔2004 (2004)    
    雀聖 (2005) ... 司儀
    談談情、說說性 (2006)    
    2012我愛HK喜上加囍 (2012) ... 市民
    煎餅俠 (2015)    
    港囧 (2015) ... 劇組-副導演
    綁架丁丁當 (2016)    
    辣警霸王花 (2016)    
    黃金兄弟 (2018)