Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
侯詠
Hou Yong (1)
Aliases:  侯昹,  侯咏,  候昹,  健永,  候詠
 
Filmography (1984-2017)
 
  攝影 (17 films)
    九月 (1984)    
    盜馬賊 (1986)    
    孫中山 (1986)    
    京都球俠 (1987)    
    聯手警探 (1991)    
    藍風箏 (1993)    
    天國逆子 (1994)    
    蘭陵王 (1995)    
    混在北京 (1996)    
    鴉片戰爭 (1997)    
    我的父親母親 (1999)    
    幸福時光 (2000)    
    我為誰狂 (2004)    
    神奇 (2013)    
    王朝的女人·楊貴妃 (2015)    
    我心雀躍 (2016)    
    泡芙小姐 (2017)    
  監製 (1 film)
    泡芙小姐 (2017)    
  導演 (2 films)
    茉莉花開 (2004)    
    一個人的奧林匹克 (2008)    
  策劃 (1 film)
    喜樂長安 (2016)    
  編劇 (1 film)
    茉莉花開 (2004)