Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張元
Zhang Yuan  ♂


 
Filmography (1981-2014)
 
  攝影 (2 films)
    瘋狂英語 (1999)    
    有種 (2013)    
  監製 (4 films)
    兒子 (1995)    
    我和爸爸 (2003)    
    達達 (2008)    
    有種 (2013)    
  製片 (5 films)
    北京雜種 (1993)    
    過年回家 (1999)    
    瘋狂英語 (1999)    
    我愛你 (2003)    
    看上去很美 (2006)    
  故事 (1 film)
    達達 (2008)    
  導演 (14 films)
    北京雜種 (1993)    
    兒子 (1995)    
    東宮西宮 (1996)    
    瘋狂英語 (1999)    
    過年回家 (1999)    
    如果沒有愛 (2000)    
    我愛你 (2003)    
    綠茶 (2003)    
    看上去很美 (2006)    
    達達 (2008)    
    床上關系 (2012)    
    有種 (2013)    
    豔遇 (2013)    
    美好2014 (2014)    
  剪接 (1 film)
    過年回家 (1999)    
  演員 (13 films)
    車水馬龍 (1981)    
    筆中情 (1982) ... 慧玄
    張衡 (1983)    
    漂泊奇遇 (1985) ... 煙販子
    生死之間 (1988)    
    天王盖地虎 (1990)    
    佛光俠影 (1990)    
    小醜歷險記 (1990)    
    玫瑰旋渦 (1996)    
    我和爸爸 (2003)    
    綠茶 (2003)    
    豔遇 (2013)    
    治不好了 (2014)    
  編劇 (6 films)
    北京雜種 (1993)    
    東宮西宮 (1996)    
    綠茶 (2003)    
    我愛你 (2003)    
    看上去很美 (2006)    
    有種 (2013)