Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張智霖
Julian Cheung Chi-Lam  ♂





 
Filmography (1993-2018)
 
  演員 (52 films)
    笑俠楚留香 (1993)    
    邊城浪子 (1993) ... 路小佳
    等愛的女人 (1994) ... Albert
    歡樂時光 (1995) ... 張百常
    沒有老公的日子 (1995) ... Alex
    馬路英雄II非法賽車 (1995) ... 趙志沖
    四個32A和一個香蕉少年 (1996) ... 陳老師
    飛虎雄心2傲氣比天高 (1996) ... 何志林 Coolman
    正牌香蕉俱樂部 (1996)    
    金榜題名 (1996) ... 飛全
    愛情Amoeba (1997) ... 毛欣東
    G4特工 (1997) ... 陳羿
    豪情蓋天 (1997) ... 梁家豪
    極度重犯 (1998) ... Max Mak
    生死戀 (1998) ... Cliff
    B計劃 (1998) ... Ken Cheung
    小親親 (2000) ... 袁正浩
    特技猛龍 (2000)    
    龍火 (2000)    
    跑馬地的月光 (2000) ... 伍廣榮
    幽谷約會 (2000) ... 阿智
    有時跳舞 (2000) ... 阿漢
    陰陽愛 (2001) ... Joe
    漫畫風雲 (2001) ... 葉風
    月滿抱西環 (2001) ... 鍾志傑
    困獸 (2001) ... Rick
    絕色神偷 (2001) ... 駱子陽
    驚天大逃亡 (2001) ... 阿福
    奪魄勾魂 (2002) ... 阿占
    手足情深 (2002) ... 張家澤
    不可思議星期二 (第二輯) (2003)    
    美麗酒吧 (2005) ... 阿卓
    天行者 (2006) ... 馬學仁
    臥虎 (2006) ... 鍾孝禮
    綁架 (2007) ... 周兆熾
    人在江湖 (2007) ... 阿七
    青蘋果 (2007) ... 喬力行
    頭七 (2009) ... 小馬
    天生愛情狂 (2012)    
    一代宗師 (2013) ... 金樓唱粵曲的伶人與,宮若梅訂婚
    大叔, 我愛你 (2013)    
    白狐 (2013) ... 王元豐
    遠古守衛 (2013)    
    Delete愛人 (2014)    
    千億惡魔愛上我 (2015)    
    十月初五的月光 (2015)    
    衝上雲霄 (2015) ... 顧夏陽
    S風暴 (2016)    
    小男人週記3之吾家有喜 (2017)    
    常在你左右 (2017)    
    L風暴 (2018)    
    洩密者們 (2018)