Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳湘琪
Chen Shiang-Chyi  ♀





 
Filmography (1991-2017)
 
  場記 (1 film)
    牯嶺街少年殺人事件 (1991)    
  演員 (18 films)
    牯嶺街少年殺人事件 (1991)    
    獨立時代 (1994) ... 琪琪
    捉姦,強姦,通姦 (1997)    
    河流 (1997) ... 小康女朋友
    放浪 (1997)    
    你那邊幾點? (2001) ... 湘琪
    天橋不見了 (2002)    
    魯濱遜漂流記 (2002)    
    不散 (2003)    
    不見 (2003)    
    小雨之歌 (2003)    
    擁抱大白熊 (2004) ... 方勤
    天邊一朵雲 (2005) ... 故宮解說員
    黑眼圈 (2006)    
    郊游 (2013)    
    失魂 (2013)    
    迴光奏鳴曲 (2014)    
    接線員 (2017)