Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
郭桂成
Kwok Kwei-Shing
 
Filmography (1990-2016)
 
  製片 (12 films)
    至尊計狀元才 (1990)    
    與龍共舞 (1991)    
    太子傳說 (1993)    
    女兒當自強 (1993)    
    霓紅光管高高掛女子公寓 (1994)    
    新天龍八部之天山童姥 (1994)    
    風塵三女俠 (1994)    
    青春火花 (1994)    
    夜半一點鐘 (1995)    
    空中小姐 (1995)    
    迷姦犯 (1995)    
    黑金 (1997)    
  導演 (1 film)
    玩命狙擊 (2011)    
  執行製片人 (1 film)
    封神傳奇 (2016)    
  演員 (1 film)
    迷姦犯 (1995)    
  策劃 (1 film)
    鐵道游擊隊之飛虎隊 (1995)