Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳勝昌
Cheng Sheng-Chang  ♂
 
Filmography (1981-2013)
 
  副導演 (2 films)
    策馬入林 (1984)    
    香蕉天堂 (1989)    
  剪接 (19 films)
    第二次一對一 (1981)    
    策馬入林 (1984)    
    香蕉天堂 (1989)    
    報告班長3 (1994)    
    寂寞芳心俱樂部 (1994)    
    熱帶魚 (1995)    
    紅柿子 (1995)    
    河流 (1997)    
    俠盜正傳 (1997)    
    條子阿不拉 (1999)    
    報告總司令 (2001)    
    你那邊幾點? (2001)    
    天橋不見了 (2002)    
    不散 (2003)    
    不見 (2003)    
    天邊一朵雲 (2005)    
    黑眼圈 (2006)    
    心靈之歌 (2006)    
    我不窮,我只是沒有錢 (2013)