Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
孫毅安
Sun Yi-An
 
Filmography (1991-2016)
 
  製片 (1 film)
    江湖論劍實錄 (2014)    
  監製 (6 films)
    追金行動 (1999)    
    錦衣衛 (2010)    
    碟仙詭譚 (2014)    
    東北偏北 (2015)    
    以愛為名 (2015)    
    因指見月 (2016)    
  總策劃 (1 film)
    3D急凍奇俠 (2013)    
  行政監製 (1 film)
    控城計 (2013)    
  策劃 (13 films)
    網絡時代的愛情 (1998)    
    過年回家 (1999)    
    瘋狂英語 (1999)    
    星語心願 (1999)    
    菊花茶 (2000)    
    結婚證 (2001)    
    那時花開 (2002)    
    天地英雄 (2003)    
    我愛你 (2003)    
    米尼 (2005)    
    老港正傳 (2007)    
    錦衣衛 (2010)    
    江湖論劍實錄 (2014)    
  編劇 (6 films)
    飛越絕境 (1991)    
    背靠背,臉對臉 (1994)    
    埋伏 (1997)    
    睡不着 (2000)    
    預審 (2010)    
    錢學森 (2012)