Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳德華
Jackson Chan Tak-Wa  ♂
 
Filmography (1988-2017)
 
  攝影 (3 films)
    線人 (1989)    
    八月鬱金香 (1992)    
    愛情色香味 (1994)    
  監製 (1 film)
    九死一生 (1994)    
  製片 (11 films)
    旺角卡門 (1988)    
    朋黨 (1990)    
    川島芳子 (1990)    
    省港旗兵第四集地下通道 (1990)    
    黑星風雲 (1992)    
    神經刀與飛天貓 (1993)    
    新流星蝴蝶劍 (1993)    
    一屋哨牙鬼 (1993)    
    野店 (1994)    
    血腥Friday (1996)    
    黑白迷宮 (2017)    
  導演 (1 film)
    九死一生 (1994)