Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
任彭年
Yam Pang-Nin  ♂

 
Filmography (1929-1966)
 
  監製 (5 films)
    秘密三女探 (1960)    
    女飛俠黃鶯巧破鑽石黨 (1960)    
    關東三女俠 (1961)    
    崑崙三女俠夜盜香魂帕 (1961)    
    天堂春夢 (1966)    
  製片 (1 film)
    鄰家有女初長成 (1957)    
  導演 (32 films)
    女大力士 (1929)    
    惡鄰 (1933)    
    昏狂 (1935)    
    怪俠一枝梅 (1940)    
    插翼虎 (1940)    
    永春三娘 (1941)    
    女鏢師 (1941)    
    女鏢師(續集) (1947)    
    女羅賓漢 (1947)    
    76號女間諜 (1947)    
    血染孤城 (1948)    
    諜網恩仇 (1948)    
    女勇士 (1948)    
    銅鎚俠大戰九花娘 (1948)    
    女勇士 (1948)    
    女鏢師三戰神鞭俠 (1949)    
    女鏢師三戲神鞭俠 (1949)    
    神秘女俠 (1949)    
    新關東大俠 (1949)    
    永春三娘與洪熙官 (1956)    
    黃飛鴻夫妻除三害 (1958)    
    女俠黃鶯夜破三屍案 (1959)    
    女俠黃鶯擒兇記 (1959)    
    女飛俠黃鶯巧破鑽石黨 (1960)    
    秘密三女探 (1960)    
    散花女俠(下集) (1961)    
    關東三女俠 (1961)    
    崑崙三女俠夜盜香魂帕 (1961)    
    散花女俠(上集) (1961)    
    蛇女飛魔 (1962)    
    雌虎鬧京華(上集) (1963)    
    雌虎鬧京華(下集) (1963)    
  演員 (1 film)
    歌女紅牡丹 (1941)    
  編劇 (9 films)
    插翼虎 (1940)    
    女鏢師 (1941)    
    女羅賓漢 (1947)    
    76號女間諜 (1947)    
    銅鎚俠大戰九花娘 (1948)    
    女鏢師三戰神鞭俠 (1949)    
    神秘女俠 (1949)    
    崑崙三女俠夜盜香魂帕 (1961)    
    蛇女飛魔 (1962)