Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
紫羅蓮
Tsi Law-Lin  ♀





 
Filmography (1940-1966)
 
  監製 (1 film)
    馬來亞之戀 (1954)    
  導演 (1 film)
    馬來亞之戀 (1954)    
  演員 (143 films)
    十萬童屍 (1940)    
    醋淹藍橋 (1941)    
    冰山火線 (1941)    
    弦斷曲終 (1943) ... 唐湄
    癡兒女(下集) (1943)    
    癡兒女(上集) (1943) ... 張婉貞
    含笑飲砒霜 (1947) ... 仇綺華
    乞米養獎元 (1947)    
    腸斷跳樓人 (1948) ... 潘笑霞
    瘋狂月老 (1948)    
    十二美人樓 (1948) ... 金秀蘭
    情淚種情花 (1948)    
    歸來燕 (1948) ... 黃愛明
    紅顏未老恩先斷 (1948)    
    二龍爭珠 (1948)    
    黑俠歸來 (1948)    
    萬緣叢中一點紅 (1948)    
    迫虎跳牆 (1949) ... 劉如蓮
    拗碎靈芝 (1949)    
    雙喜臨門 (1949) ... 阿香
    金絲蝴蝶 (1949)    
    夢斷殘宵 (1949) ... 莊靜嫦
    海角沉冤 (1949) ... 柳婉雲
    義勇雙雄 (1949)    
    碧海恩仇 (1949)    
    呂布戲貂蟬 (1949)    
    陳世美不認妻 (1949) ... 秦香蓮
    神經公爵 (1949) ... 陳潔蓮
    原來我負卿 (1949) ... 阿芬
    紅娘子 (1950)    
    人海萬花筒 (1950)    
    白楊紅淚 (1950)    
    天涯何虎再相逢 (1950) ... 葉落霞
    腸斷十八年 (1950)    
    重生 (1950) ... 白馨
    家和萬事興 (1950)    
    魔鬼家庭 (1950) ... 唐紫湘
    黑天堂 (1950)    
    新茶花女 (1950)    
    梟巢丹鳳 (1950) ... 陶杏紅
    緣盡今生 (1950) ... 梁若蘭
    俠盜情花 (1950)    
    綺羅春夢 (1950)    
    人海狂潮 (1951)    
    春滿瓊樓 (1951)    
    第七奇人 (1951) ... 錢婉如 / 錢玉儀
    第二夫人 (1951)    
    香車美人 (1952)    
    二八嬌妻一歲郎 (1952)    
    天賜黃金 (1952)    
    大卿里少爺 (1952)    
    孤寒財主闊少爺 (1952)    
    朱門紅淚 (1952)    
    粉碎黃金夢 (1952)    
    紅玲紅星私生活特輯 (1952)    
    春滿香城 (1952)    
    金屋藏嬌 (1952)    
    馬票狂 (1952) ... 鍾阿瑛
    歌王美眷 (1952)    
    發財添丁 (1952)    
    乖孫 (1952)    
    十載繁華一夢銷 (1952)    
    驚魂花燭夜 (1952)    
    嬲緣 (1952)    
    舞台春色 (1952)    
    佳偶天成 (1952) ... 綺雯
    蓬門小鳳 (1952)    
    十月芥菜 (1952)    
    錦繡前程 (1952)    
    義犬救美 (1953)    
    粉蝶鬧香城 (1953)    
    明月冰心 (1953)    
    千萬人家 (1953)    
    落霞孤鶩 (1953)    
    再生花 (1953)    
    家 (1953)    
    危樓春曉 (1953)    
    火樹銀花相映紅 (1953)    
    馬來亞之戀 (1954) ... 梁玉潔
    一曲難忘 (1954)    
    變幻姻緣 (1954)    
    改期結婚 (1954)    
    父與子 (1954)    
    金蘭姊妹 (1954)    
    佑足者貧亦樂 (1954)    
    秋戀 (1954)    
    錦繡人生 (1954)    
    難為了妹妹 (1955)    
    兒女債 (1955) ... 李淑英
    斷鴻零雁記 (1955) ... 表妹靜子
    山河戀 (1955)    
    愛(上集) (1955) ... 朱錦盈
    泣殘慈母淚 (1955)    
    後窗 (1955)    
    愛(下集) (1955) ... 朱錦盈
    余之妻 (1955) ... 秦玉纖
    寶蓮燈 (1956) ... 華山聖母
    朱門怨 (1956)    
    花好月圓 (1956)    
    牆 (1956) ... 王靜萍
    倒亂乾坤 (1956)    
    呆佬拜壽 (1956)    
    真假俏郎君 (1957)    
    包公奇案 (1957)    
    呆佬添丁 (1957)    
    寶扇緣 (1957) ... 倫碧容
    呆佬遇鬼 (1957)    
    薛仁貴三戲柳金花 (1957)    
    仙女戲魔王 (1957) ... 巧姐
    半世老婆奴 (1957)    
    天后娘娘 (1957)    
    黛綠年華 (1957)    
    寶蓮燈(續集) (1957)    
    千里送京娘 (1957)    
    寶蓮燈(三集) (1958)    
    烽火佳人 (1958)    
    柳毅傳書 (1958)    
    香城兇影 (1958)    
    冰山火線 (1958)    
    借新娘(探親家) (1958) ... 姚菊英
    荊釵記 (1958)    
    路 (1959)    
    鬥氣夫妻 (1959)    
    毒丈夫 (1959)    
    碧血劍(下集) (1959) ... 焦宛兒
    毒手 (1960)    
    亞福過年 (1960)    
    雞鳴狗盜 (1960)    
    恩情(上集) (1960) ... 趙太太
    書劍恩仇錄(大結局) (1960)    
    書劍恩仇錄(上集) (1960)    
    神童擒兇記 (1960)    
    人 (1960) ... 周采萍
    恩情(下集) (1960)    
    盧森探案 (1961)    
    龍鳳劍(上集) (1961) ... 袁天鳳
    銀紙萬歲 (1961)    
    龍鳳劍(下集) (1961) ... 袁天鳳
    富貴神仙 (1962)    
    海 (1963)    
    滿堂吉慶 (1964)    
    恨海情天 (1964) ... 高碧玉
    女飛俠 (1966)    
  編劇 (1 film)
    馬來亞之戀 (1954)    
  出品人 (1 film)
    馬來亞之戀 (1954)