Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊倩玲
Yeung Sin-Ling
 
Filmography (1993-2015)
 
  故事 (3 films)
    異度空間 (2002)    
    救命 (2004)    
    消失的子彈 (2012)    
  美術 (3 films)
    巨乳的誘惑 (1993)    
    情陷珠江橋 (1993)    
    愛情傳真 (1998)    
  演員 (1 film)
    正乞兒!! (1994)    
  服裝 (5 films)
    人皮燈籠 (1993)    
    小飛俠 (1995)    
    夜半歌聲 (1995)    
    慈雲山十三太保 (1995)    
    麻麻帆帆 (1996)    
  編劇 (16 films)
    愛情傳真 (1998)    
    星月童話 (1999)    
    星願 (1999)    
    鎗王 (2000)    
    無人駕駛 (2000)    
    藍煙火 (2000)    
    九龍冰室 (2001)    
    異度空間 (2002)    
    虫不知 (2005)    
    心中有鬼 (2007)    
    男才女貌 (2007)    
    七小羅漢 (2010)    
    無極限 (2011)    
    消失的子彈 (2012)    
    消失的兇手 (2015)    
    陀地驅魔人 (2015)