Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黎繼強
Lai Kai-Keung
 
Filmography (1985-2017)
 
  導演 (3 films)
    猛鬼屠房 (1995)    
    玻璃鎗的愛 (1995)    
    大內密探之靈靈性性 (1996)    
  場記 (2 films)
    女人風情話 (1985)    
    霹靂大喇叭 (1986)    
  策劃 (1 film)
    影子敵人 (1995)    
  副導演 (14 films)
    朝花夕拾 (1987)    
    鐵血騎警 (1987)    
    猛鬼佛跳牆 (1988)    
    霹靂先鋒 (1988)    
    義膽群英 (1989)    
    黑雪 (1991)    
    黃飛鴻 (1991)    
    著牛仔褲的鍾馗 (1991)    
    聊齋三集之燈草和商 (1992)    
    少年黃飛鴻之鐵馬騮 (1993)    
    中南海保鑣 (1994)    
    洪熙官 (1994)    
    臥虎藏龍 (2000)    
    夕陽天使 (2002)    
  第二副導演 (1 film)
    喋血街頭 (1990)    
  第一副導演 (2 films)
    天使行動 (1987)    
    機器俠 (2009)    
  演員 (2 films)
    壯志雄心 (1989)    
    西遊伏妖篇 (2017)    
  執行導演 (1 film)
    午夜出租車 (2009)    
  編劇 (3 films)
    玻璃鎗的愛 (1995)    
    大內密探之靈靈性性 (1996)    
    邪教檔案之末日風暴 (1998)