Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
翁秀蘭
Shirley Yung Sau-Lan  ♀
 
Filmography (1994-2019)
 
  監製 (9 films)
    盂蘭神功 (2014)    
    愛尋迷 (2014)    
    大茶飯 (2014)    
    四非 (2015)    
    沒女神探 (2015)    
    小姐誘心 (2015)    
    花街柳巷 (2015)    
    上身 (2015)    
    我老婆係明星 (2016)    
  製片 (13 films)
    青春火花 (1994)    
    風塵三女俠 (1994)    
    晚9朝5 (1994)    
    霓紅光管高高掛女子公寓 (1994)    
    現代蠱惑仔 (1995)    
    四級殺人狂 (1995)    
    偶遇 (1995)    
    夜半一點鐘 (1995)    
    空中小姐 (1995)    
    黃飛鴻之西域雄獅 (1997)    
    單身部落 (2007)    
    圍城 (2008)    
    怪談 (2009)    
  導演 (2 films)
    花街柳巷 (2015)    
    我老婆係明星 (2016)    
  演員 (2 films)
    圍城 (2008)    
    我老婆係明星 (2016) ... 電影公司高層
  策劃 (3 films)
    北京樂與路 (2001)    
    武術 (2008)    
    媽媽,我愛您 (2013)    
  執行監製 (1 film)
    如珠如寶 (2019)    
  編劇 (2 films)
    花街柳巷 (2015)    
    上身 (2015)