Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
胡蝶影
Woo Tip-Ying
Aliases:  蝴蝶影
 
Filmography (1934-1953)
 
  監製 (1 film)
    南國姊妹花 (1939)    
  導演 (1 film)
    壇島佳人 (1953)    
  演員 (17 films)
    泣荊花 (1934) ... 玉棠妻
    夜弔白芙蓉 (1935)    
    哥哥我負你 (1935)    
    午夜殭屍 (1936)    
    海底針 (1936)    
    神鞭俠 (1936)    
    美滿姻緣 (1936)    
    時代先鋒 (1937)    
    今古西廂 (1937)    
    夜明珠 (1937)    
    鐵血鋤奸 (1937)    
    摩登貂蟬 (1937)    
    女人經 (1938)    
    喜相逢 (1938)    
    南國姊妹花 (1939) ... 周雲英(大蝶)
    脂粉奴 (1947)    
    壇島佳人 (1953) ... 飾檀島佳人胡邊影, 胡雪蝶
  編劇 (1 film)
    壇島佳人 (1953)