Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
宣萱
Jessica Hester  ♀





 
Filmography (1993-2018)
 
  演員 (20 films)
    廣東五虎之鐵拳無敵孫中山 (1993)    
    風塵三俠 (1993) ... Table For Six 女客
    唐伯虎點秋香 (1993) ... 夏香
    天崖追兇 (1994)    
    瑪莉的抉擇 (1994)    
    夜半一點鐘 (1995)    
    孟波 (1996) ... 惠香
    阿金 (1996)    
    檔案X殺人犯 (1997)    
    抱擁朝陽 (1997) ... 童政
    馬永貞 (1997) ... 金鈴子
    夜叉 (1999) ... Ada
    小親親 (2000) ... Denise
    不可思議星期二 (第一輯) (2003)    
    什麼叫做愛 (2013)    
    澳門街 (2014)    
    江湖悲劇 (2016)    
    Good Take! (2016)    
    我來自紐約 (2016)    
    L風暴 (2018)