Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王朔
Wang Shuo (1)  ♂
 
Filmography (1981-2015)
 
  監製 (2 films)
    永失我愛 (1994)    
    看上去很美 (2006)    
  故事 (6 films)
    輪回 (1988)    
    頑主 (1989)    
    陽光燦爛的日子 (1994)    
    我愛你 (2003)    
    看上去很美 (2006)    
    一半海水,一半火焰 (2008)    
  演員 (2 films)
    蘇小三 (1981)    
    陽光燦爛的日子 (1994) ... 小壞蛋
  策劃 (2 films)
    紅纓桃 (1995)    
    綠茶 (2003)    
  編劇 (11 films)
    輪回 (1988)    
    頑主 (1989)    
    神秘夫妻 (1991)    
    永失我愛 (1994)    
    一聲嘆息 (2000)    
    我愛你 (2003)    
    夢想照進現實 (2006)    
    非誠勿擾2 (2010)    
    私人定制 (2013)    
    一步之遙 (2014)    
    有一個地方只有我們知道 (2015)    
 
 
Biography
 
  Popular novelist from Beijing