Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李國立
Lee Kwok-Laap  ♂
 
Filmography (1982-2016)
 
  製片 (1 film)
    那年夏天你去了哪 (2016)    
  監製 (1 film)
    疑神疑鬼 (2005)    
  副導演 (1 film)
    卒仔抽車 (1982)    
  導演 (11 films)
    蠍子 (1992)    
    獄鳳 (1993)    
    蠍子之滅殺行動 (1993)    
    獄鳳2 (1993)    
    股瘋 (1994)    
    海根 (1995)    
    九絞龍的謊言 (1995)    
    情人的眼淚 (1996)    
    四個廚師一圍菜 (1999)    
    神狐 (2005)    
    夢回鹿鼎記 (2011)    
  策劃 (1 film)
    繡繡和她的男人 (1995)    
  執行監製 (3 films)
    蠍子 (1992)    
    蠍子之滅殺行動 (1993)    
    獄鳳2 (1993)