Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梅林茂
Umebayashi Shigeru  ♂

 
Filmography (1995-2017)
 
  配樂 (22 films)
    南京的基督 (1995)    
    G4特工 (1997)    
    不夜城 (1998)    
    公元2000 AD (2000)    
    慌心假期 (2001)    
    周漁的火車 (2002)    
    戀之風景 (2003)    
    2046 (2004)    
    十面埋伏 (2004)    
    芳香之旅 (2006)    
    雛菊 (2006)    
    霍元甲 (2006)    
    滿城盡帶黃金甲 (2006)    
    築夢 2008 (2008)    
    殺人犯 (2009)    
    蘇乞兒 (2010)    
    大追捕 (2012)    
    銅雀台 (2012)    
    一代宗師 (2013)    
    黃飛鴻之英雄有夢 (2014)    
    觸不可及 (2014)    
    蕩寇風雲 (2017)