Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
羅志良
Law Chi-Leung  ♂



 
Filmography (1991-2015)
 
  監製 (2 films)
    陀地驅魔人 (2015)    
    暴瘋語 (2015)    
  副導演 (8 films)
    黐線枕邊人 (1991)    
    新不了情 (1993)    
    誘僧 (1993)    
    非常偵探 (1994)    
    烈火戰車 (1995)    
    壞孩子俱樂部 (1995)    
    香江花月夜 (1995)    
    生死戀 (1998)    
  導演 (9 films)
    色情男女 (1996)    
    鎗王 (2000)    
    異度空間 (2002)    
    救命 (2004)    
    虫不知 (2005)    
    綁架 (2007)    
    荒村公寓 (2010)    
    消失的子彈 (2012)    
    消失的兇手 (2015)    
  演員 (4 films)
    烈火戰車 (1995)    
    我愛你 (1998)    
    一個好爸爸 (2008) ... 補習社老師
    超級經理人 (2013)    
  場記 (1 film)
    黐線枕邊人 (1991)    
  編劇 (9 films)
    烈火戰車 (1995)    
    色情男女 (1996)    
    我愛你 (1998)    
    幻影特攻 (1998)    
    星願 (1999)    
    星月童話 (1999)    
    鎗王 (2000)    
    異度空間 (2002)    
    消失的子彈 (2012)