Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
趙增熹
Chiu Tsang-Hei  ♂
 
Filmography (1992-2015)
 
  配樂 (37 films)
    五個寂寞的心 (1992)    
    金枝玉葉 (1994)    
    色情男女 (1996)    
    甜蜜蜜 (1996)    
    金枝玉葉2 (1996)    
    麻麻帆帆 (1996)    
    玻璃之城 (1998)    
    安娜瑪德蓮娜 (1998)    
    半支煙 (1999)    
    千言萬語 (1999)    
    月亮的秘密 (2000)    
    小親親 (2000)    
    十二夜 (2000)    
    野獸之瞳 (2001)    
    絕世好Bra (2001)    
    絕世好B (2002)    
    我老婆唔夠秤 (2002)    
    無限復活 (2002)    
    Miss杜十娘 (2003)    
    戀上你的床 (2003)    
    戀情告急 (2004)    
    生日快樂 (2007)    
    安娜與安娜 (2007)    
    戲王之王 (2007)    
    內衣少女 (2008)    
    劍蝶 (2008)    
    撲克王 (2009)    
    人間喜劇 (2010)    
    翡翠明珠 (2010)    
    開心魔法 (2011)    
    傾城之淚 (2011)    
    最強囍事 (2011)    
    八星報喜 (2012)    
    新天生一對 (2012)    
    瑪德2號 (2013)    
    激浪青春 (2014)    
    十月初五的月光 (2015)