Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
譚小環
Halina Tam Siu-Wan  ♀





 
Filmography (1996-2005)
 
  演員 (19 films)
    古惑仔2之猛龍過江 (1996) ... KK
    正牌香蕉俱樂部 (1996)    
    古惑仔3之隻手遮天 (1996) ... KK
    陰陽路九之命轉乾坤 (2001)    
    陰陽路十一之撩鬼條命 (2001)    
    陰陽路八之棺材仔 (2001)    
    愛君如夢 (2001)    
    豐胸秘Cup (2002) ... 大 A
    心跳 (2002)    
    日本少林 (2002)    
    辣手學子 (2002)    
    風繼續吹 (2003) ... 毛毛
    甘田一豪宅謀殺案 (2003)    
    向左搞向右搞 (2003)    
    欲海縱情 (2003)    
    噩夢 (2004)    
    都市愛情網絡 (2004)    
    寬頻聊齋 (2005)    
    琴魔 (2005)