Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳曉東(1)
Daniel Chan Hiu-Tung  ♂





 
Filmography (1994-2016)
 
  演員 (27 films)
    醉拳III (1994)    
    虎度門 (1996) ... 王文俊
    正牌香蕉俱樂部 (1996)    
    飛虎雄心2傲氣比天高 (1996) ... 陳曉東(東東)
    霹靂鳳凰 (1996)    
    霹靂戰士 (1997)    
    初戀無限Touch! (1997) ... 沈志康 (雞康)
    行運一條龍 (1998) ... 李得男
    BadBoy特攻 (2000) ... 天涯
    愛與誠 (2000) ... 方龍進
    蘋果咬一口 (2001) ... 陳藍雨
    百分百感覺2 (2001) ... 許樂
    我的美麗鄉愁 (2002)    
    停不了的愛 (2002) ... 小東
    建國大業 (2009)    
    愛情36計 (2010)    
    終極匹配 (2010)    
    抓猴 (2010)    
    A麵B麵 (2010)    
    幸存日 (2011)    
    夢路 (2011)    
    家辦喜事 (2012)    
    捨身技 (2012)    
    繡花鞋 (2012)    
    綁架大明星 (2013)    
    天亮·分手 (2015)    
    恭喜發財之談錢說愛 (2016)