Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
唐裕太(1)
Tommy Tong Yue-Tai  ♂
Aliases:  唐裕泰
 
Filmography (1984-2015)
 
  攝影 (23 films)
    忍者大決鬥 (1984)    
    忍無可忍 (1984)    
    洪門鬥惡者 (1985)    
    猛龍煞星 (1985)    
    天外天小子 (1988)    
    東方巨龍 (1988)    
    小俠龍捲風 (1989)    
    天師叔叔 (1990)    
    靈幻少女 (1992)    
    女賭神 (1992)    
    警花與流鶯 (1993)    
    小鬼奇兵 (1995)    
    新金瓶梅第一卷 (1996)    
    新金瓶梅第三卷 (1996)    
    街頭殺手 (1996)    
    新金瓶梅第五卷 (1996)    
    金瓶梅 (1996)    
    新金瓶梅第二卷 (1996)    
    新金瓶梅第四卷 (1996)    
    威龍保鏢 (1999)    
    情不容義 (2000)    
    劍河 (2014)    
    男人製造 (2015)    
  演員 (1 film)
    小鬼奇兵 (1995)