Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
唐裕太(1)
Tommy Tong Yue-Tai  ♂
Aliases:  唐裕泰,  唐浴泰
 
Filmography (1984-2015)
 
  攝影 (27 films)
    忍無可忍 (1984)    
    忍者大決鬥 (1984)    
    洪門鬥惡者 (1985)    
    猛龍煞星 (1985)    
    東方巨龍 (1988)    
    天外天小子 (1988)    
    小俠龍捲風 (1989)    
    天師叔叔 (1990)    
    肉體陷阱 (1992)    
    女賭神 (1992)    
    靈幻少女 (1992)    
    初夜洞房檔案 (1993)    
    風流世家俏公子 (1993)    
    警花與流鶯 (1993)    
    小鬼奇兵 (1995)    
    北投狼人 (1995)    
    新金瓶梅第三卷 (1996)    
    街頭殺手 (1996)    
    新金瓶梅第五卷 (1996)    
    金瓶梅 (1996)    
    新金瓶梅第二卷 (1996)    
    新金瓶梅第四卷 (1996)    
    新金瓶梅第一卷 (1996)    
    威龍保鏢 (1999)    
    情不容義 (2000)    
    劍河 (2014)    
    男人製造 (2015)    
  演員 (1 film)
    小鬼奇兵 (1995)