Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳展鵬
Woody Chan Chin-Pang  ♂





 
Filmography (1995-2015)
 
  演員 (19 films)
    殺手風雷 (1995)    
    旺角風雲 (1996) ... 阿甘
    少年15/16時 (1996)    
    衝鋒隊─怒火街頭 (1996) ... 焦世榮
    忽然丈夫 (1997)    
    旺角大家姐 (1997)    
    新羔羊醫生 (1998)    
    強姦陷阱 (1998)    
    新唐山大兄 (1998)    
    我老豆唔係人 (1999)    
    發光石頭 (2000)    
    藍煙火 (2000) ... 仔仔
    手機凶靈 (2000) ... Royie
    魔鬼教師 (2000)    
    動物凶靈 (2002)    
    每天嚇你8小時 (2002) ... 阿東
    賭俠之人定勝天 (2003)    
    無冕皇帝 (2003)    
    十月初五的月光 (2015)