Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃家禧
Lawrence Wong Ka-Hay  ♂


 
Filmography (1976-2016)
 
  監製 (5 films)
    青春節拍 (1985)    
    黑色午夜 (1987)    
    緣份新天空 (1994)    
    白髮鬼 (2002)    
    醉馬騮 (2003)    
  製片 (108 films)
    香港奇案 (1976)    
    乾隆皇奇遇記 (1976)    
    江湖子弟 (1976)    
    香港奇案之二《兇殺》 (1976)    
    絕不低頭 (1977)    
    老爺車縱火謀殺案 (1977)    
    烏龍濟公 (1978)    
    螳螂 (1978)    
    中華丈夫 (1978)    
    少林卅六房 (1978)    
    血芙蓉 (1978)    
    老夫子奇趣錄 (1978)    
    清宮大刺殺 (1978)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
    瘋猴 (1979)    
    爛頭何 (1979)    
    徐老虎與白寡婦 (1980)    
    洪文定三破白蓮教 (1980)    
    請帖 (1980)    
    辛亥雙十 (1981)    
    龍虎小英雄 (1981)    
    流氓千王 (1981)    
    童軍樂 (1981)    
    千王鬥千霸 (1981)    
    南北獅王 (1981)    
    單程路 (1981)    
    叉手 (1981)    
    長輩 (1981)    
    I.Q.笨蛋 (1981)    
    踩線 (1981)    
    書劍恩仇錄 (1981)    
    千門八將 (1981)    
    目無王法 (1981)    
    屍妖 (1981)    
    鬼域 (1981)    
    俠客行 (1982)    
    獵魔者 (1982)    
    如來神掌 (1982)    
    八十二家房客 (1982)    
    小子有種 (1982)    
    邪咒 (1982)    
    御貓三戲錦毛鼠 (1982)    
    暗渠 (1983)    
    花心大少 (1983)    
    六指琴魔 (1983)    
    清宮啟示錄 (1983)    
    妖魂 (1983)    
    三闖少林 (1983)    
    楊過與小龍女 (1983)    
    武林聖火令 (1983)    
    樑上君子 (1983)    
    男與女 (1983)    
    種鬼 (1983)    
    表錯七日情 (1983)    
    掌門人 (1983)    
    封神劫 (1983)    
    魔 (1983)    
    日劫 (1983)    
    天蠶變 (1983)    
    少林傳人 (1983)    
    連體 (1984)    
    青蛙王子 (1984)    
    我愛神仙遮 (1984)    
    南斗官三鬥北少爺 (1984)    
    走火炮 (1984)    
    三十處男 (1984)    
    緣份 (1984)    
    洪拳大師 (1984)    
    風流冤鬼 (1984)    
    奸人鬼 (1984)    
    城市之光 (1984)    
    新飛狐外傳 (1984)    
    唐朝豪放女 (1984)    
    我愛羅蘭度 (1984)    
    望子成蟲 (1984)    
    老鷹的劍 (1984)    
    男女方程式 (1984)    
    錦衣衛 (1984)    
    愛奴新傳 (1984)    
    魔殿屠龍 (1984)    
    我為你狂 (1984)    
    傾城之戀 (1984)    
    布衣神相 (1984)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    游俠情 (1984)    
    窺情 (1984)    
    霹靂雷電 (1984)    
    摩登仙履奇緣 (1985)    
    花街時代 (1985)    
    天使出更 (1985)    
    現代豪放女 (1985)    
    女人心 (1985)    
    水兒武士 (1985)    
    再見七日情 (1985)    
    錯點鴛鴦 (1985)    
    江湖了斷 (1985)    
    替槍老豆 (1985)    
    教頭發威 (1985)    
    錯體人 (1985)    
    鬼馬飛人 (1985)    
    鬥氣小神仙 (1985)    
    天官賜福 (1985)    
    山東狂人 (1985)    
    皇家大賊 (1985)    
    弟子也瘋狂 (1985)    
    非法移民 (1985)    
    霹靂十傑 (1985)    
    沒有老公的日子 (1995)    
  行政監製 (11 films)
    Laughing Gor之變節 (2009)    
    抱抱俏佳人 (2010)    
    翡翠明珠 (2010)    
    七十二家房客 (2010)    
    我愛香港 (2011)    
    Laughing Gor之潛罪犯 (2011)    
    勁抽福祿壽 (2011)    
    2012我愛HK喜上加囍 (2012)    
    2013 我愛HK恭囍發財 (2013)    
    衝上雲霄 (2015)    
    刑警兄弟 (2016)    
  策劃 (19 films)
    痳瘋怪拳 (1979)    
    七煞 (1979)    
    出籠馬騮 (1979)    
    唐山五虎 (1979)    
    背叛師門 (1980)    
    奪棍 (1980)    
    惡爺 (1980)    
    我愛羅蘭度 (1984)    
    錯體人 (1985)    
    變臉 (1996)    
    馬永貞 (1997)    
    知法犯法 (2001)    
    靚女差館 (2001)    
    絕色神偷 (2001)    
    同居蜜友 (2001)    
    有情飲水飽 (2001)    
    我的野蠻同學 (2001)    
    不死情謎 (2001)    
    一蚊雞保鏢 (2002)    
  出品人 (1 film)
    不死情謎 (2001)    
  編劇 (1 film)
    江湖子弟 (1976)    
  執行監製 (10 films)
    乾隆皇奇遇記 (1976)    
    江湖子弟 (1976)    
    清宮大刺殺 (1978)    
    蜈蚣咒 (1982)    
    四個自殺的少女 (1995)    
    懵仔多情 (1996)    
    反收數特遣隊 (2002)    
    偷窺無罪 (2002)    
    醉馬騮 (2003)    
    2004新紮師兄 (2004)