Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李少紅
Li Shao-Hong  ♀

 
Filmography (1983-2014)
 
  監製 (6 films)
    兄弟 (2004)    
    生死劫 (2005)    
    功夫俠 (2013)    
    荒夜迷蹤 (2013)    
    蝶兒 (2014)    
    絕命疑戰 (2014)    
  副導演 (1 film)
    包氏父子 (1983)    
  導演 (7 films)
    銀蛇謀殺案 (1988)    
    紅粉 (1994)    
    大明宫䛐 (2000)    
    紅西服 (2000)    
    戀愛中的寶貝 (2004)    
    生死劫 (2005)    
    門 (2007)    
  執行監製 (1 film)
    小金剛紐約大冒險 (2014)    
  出品人 (4 films)
    小城之春 (2002)    
    門 (2007)    
    盲探 (2013)    
    單身男女2 (2014)    
  編劇 (3 films)
    離婚喜劇 (1992)    
    紅粉 (1994)    
    門 (2007)