Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
文卓求
Man Cheuk-Kau
 
Filmography (1992-2019)
 
  製片 (13 films)
    999誰是兇手 (1994)    
    終身大事 (1995)    
    猛鬼通宵陪住你 (1997)    
    四月四日 (1997)    
    七月又十四之信不信由你 (1999)    
    三五成群 (1999)    
    蜀山傳 (2001)    
    殭屍大時代 (2002)    
    龍虎門 (2006)    
    葉問 (2008)    
    狄仁傑之通天帝國 (2010)    
    三少爺的劍 (2016)    
    武林怪獸 (2019)    
  演員 (3 films)
    '92霸王花與霸王花 (1992)    
    正月十五之一生一世 (1994)    
    四月四日 (1997)    
  策劃 (2 films)
    消失的子彈 (2012)    
    大魔術師 (2012)    
  執行監製 (2 films)
    熱浪球愛戰 (2011)    
    Hold住愛 (2012)