Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陸飛鴻
Luk Fei-Hung
 
Filmography (1941-1970)
 
  監製 (6 films)
    灰青五虎平西 (1962)    
    血洗蝴蝶鏢 (1963)    
    還我山河還我妻 (1963)    
    龍女三娘 (1963)    
    風流才子俏丫環 (1967)    
    飛龍刀 (1968)    
  製片 (1 film)
    碧海狂僧 (1953)    
  演員 (42 films)
    俠盜錦毛鼠 (1941)    
    花蝴蝶 (1947)    
    花蝴蝶(下集大結局) (1948)    
    十三妹大鬧能仁寺 (1948)    
    御貓大戰錦毛鼠 (1948)    
    豬八戒打爛盤絲洞 (1949)    
    姑嫂墳 (1949)    
    六月飛霜 (1949) ... 鄒衍
    慈母殺嬌兒 (1949)    
    孤兒救祖 (1949) ... 江揚聲
    不如歸 (1949) ... 關雲亮
    石鬼仔出世 (1949) ... 石人化身
    樊梨花 (1949)    
    方世玉胡惠乾三探武當山 (1949)    
    陳世美不認妻 (1949) ... 陳世美
    梁天來 (1949)    
    風流寡婦 (1950)    
    火燒玉石琵琶精 (1950)    
    血海蜂 (1950)    
    風塵四傑 (1951)    
    方世玉正傳 (1951)    
    晨妻暮嫂 (1952)    
    楊乃武與小白菜 (1952) ... 鄭仁賚
    楊乃武與小白菜(大結局) (1952) ... 鄭仁賚
    火燒阿房宮 (1952) ... 荊軻
    女俠白蓮花 (1952)    
    搖山奪艷記 (1953) ... 孟飛
    碧海狂僧 (1953)    
    落霞孤鶩 (1953)    
    火網梵宮十四年 (1953)    
    一夜九更天 (1958)    
    寶蓮燈(三集) (1958)    
    蝶影紅梨記 (1959)    
    楊門女將告御狀 (1961) ... 八賢王
    灰青五虎平西 (1962)    
    龍虎恩仇龍鳳配 (1962)    
    還我山河還我妻 (1963)    
    血洗蝴蝶鏢 (1963) ... 王國豪
    風流才子俏丫環 (1967)    
    玉郎三戲女將軍 (1967)    
    飛龍刀 (1968) ... 魏大海
    小金剛 (1970)    
  執行監製 (1 film)
    落霞孤鶩 (1953)