Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄭中基
Ronald Cheng Chung-Kei  ♂





 
Filmography (1997-2018)
 
  攝影 (1 film)
    心想事成 (2007)    
  導演 (1 film)
    心想事成 (2007)    
  配樂 (1 film)
    機器俠 (2009)    
  演員 (57 films)
    小倩 (1997) ... 小蘭丈夫
    十二夜 (2000) ... Johnny
    愛君如夢 (2001) ... 葉偉信
    不死情謎 (2001)    
    月滿抱西環 (2001)    
    我老婆唔夠秤 (2002) ... Bruce
    互動殺人事件 (2002) ... 林雲生
    我愛一碌葛 (2002)    
    給他們一個機會 (2003) ... 睇場大佬
    金雞2 (2003) ... 陳沙士
    行運超人 (2003) ... 斷蟹
    龍咁威2003 (2003) ... 龍威
    追擊8月15 (2004) ... 何若智
    我要做Model (2004) ... Mandom
    甜絲絲 (2004) ... 升降機業主
    龍咁威2之皇母娘娘呢? (2005) ... 龍威
    喜馬拉亞星 (2005) ... 亞星
    3分鐘先生 (2006) ... 鍾世傑
    春田花花同學會 (2006) ... 法國號樂師, 琴行 sales
    黑拳 (2006) ... 隊長
    至尊無賴 (2006) ... 孫子兵, 杜奇風
    老港正傳 (2007) ... 左忠
    心想事成 (2007) ... 雷震子
    醒獅 (2007) ... 打火基
    內衣少女 (2008) ... Lucas
    狼牙 (2008) ... 馮志強
    家有喜事2009 (2009) ... 余寶
    機器俠 (2009) ... 小江
    越光寶盒 (2010) ... 清一色
    花田囍事2010 (2010) ... 麥炳榮
    最強囍事 (2011) ... 外賣仔
    無價之寶 (2011) ... 高大龍
    四大名捕2 (2012) ... 追命
    麥兜噹噹伴我心 (2012) ... [粵語配音員]
    低俗喜劇 (2012) ... 暴龍
    四大名捕 (2012) ... 追命
    嫁個100分男人 (2012) ... 古順仁
    八星報喜 (2012) ... Shalala
    男人如衣服 (2012) ... 阿費
    笑功震武林 (2013) ... 小喇叭
    百星酒店 (2013) ... 包定
    特殊身份 (2013) ... 張劍龍警官
    豪情2 (2014)    
    四大名捕大結局 (2014)    
    天師鬥殭屍 (2014)    
    金雞SSS (2014)    
    美麗真相 (2014)    
    第7謊言 (2014)    
    奇緣灰姑娘 (2014)    
    六福喜事 (2014)    
    大話天仙 (2014)    
    猛龍特囧 (2015)    
    神秘寶藏 (2015)    
    全力扣殺 (2015)    
    大樂師.為愛配樂 (2016)    
    惡人谷 (2016) ... 馮仁炳
    棟篤特工 (2018)    
  編劇 (1 film)
    心想事成 (2007)