Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
施南生
Nansun Shi Nan-Sheng  ♀


 
Filmography (1982-2018)
 
  製片 (2 films)
    狄仁傑之通天帝國 (2010)    
    龍門飛甲 (2011)    
  監製 (18 films)
    聖誕快樂 (1984)    
    殖民地 (1997)    
    KO 雷霆一擊 (1998)    
    流星語 (1999)    
    龍虎門 (2006)    
    導火線 (2007)    
    女人不坏 (2008)    
    戀人絮語 (2010)    
    晚鞦 (2010)    
    抓猴 (2010)    
    桃姐 (2011)    
    狄仁傑之神都龍王 (2013)    
    過界 (2013)    
    失戀急讓 (2014)    
    三城記 (2015)    
    無限春光27 (2016)    
    奇門遁甲 (2017)    
    狄仁傑之四大天王 (2018)    
  策劃 (10 films)
    夜驚魂 (1982)    
    小生怕怕 (1982)    
    難兄難弟 (1982)    
    我愛夜來香 (1983)    
    最佳拍檔大顯神通 (1983)    
    陰陽錯 (1983)    
    少爺威威 (1983)    
    專撬牆腳 (1983)    
    英倫琵琶 (1984)    
    最佳拍檔女皇密令 (1984)    
  執行監製 (2 films)
    竊聽風雲2 (2011)    
    大魔術師 (2012)    
  出品人 (7 films)
    小倩 (1997)    
    KO 雷霆一擊 (1998)    
    無間道 (2002)    
    殭屍大時代 (2002)    
    散打 (2004)    
    深海尋人 (2008)    
    東成西就2011 (2011)