Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
葉步奇
Max Yip Biu-Kei  ♂
 
Filmography (1994-2001)
 
  副導演 (7 films)
    神偷諜影 (1997)    
    算死草 (1997)    
    戇星先生 (1997)    
    幻影特攻 (1998)    
    暗戰2 (2001)    
    地上最強 (2001)    
    走投有路 (2001)    
  故事 (1 film)
    神偷諜影 (1997)    
  第一副導演 (2 films)
    追兇20年 (1998)    
    周末狂熱 (1999)    
  演員 (5 films)
    爆炸令 (1995)    
    星願 (1999)    
    周末狂熱 (1999) ... 蒲友
    陽光警察 (1999) ... SDU
    野獸之瞳 (2001) ... 警察乙
  場記 (2 films)
    醉拳II (1994)    
    紅番區 (1995)    
  編劇 (2 films)
    周末狂熱 (1999)    
    地上最強 (2001)