Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
尤勇
You Yong (1)  ♂





 
Filmography (1990-2019)
 
  演員 (27 films)
    老店 (1990) ... 華英奎
    清涼寺的鐘聲 (1992)    
    狂 (1992) ... 羅德生
    龍虎群英 (1993)    
    危情少女 (1994)    
    太陽有耳 (1995) ... 潘好
    龍城正月 (1997)    
    緊急迫降 (1999) ... 劉遠
    夢幻田園 (1999)    
    天下無賊 (2004) ... 胖子
    大事件 (2004) ... 張春
    黑社會 (2005) ... 朱總隊長
    黑社會以和為貴 (2006) ... 石副廳長
    鐵三角 (2007)    
    赤壁 (2008) ... 劉備
    硬漢 (2008) ... 老蔣
    蝴蝶飛 (2008) ... 東父
    赤壁:決戰天下 (2009) ... 劉備
    驚天動地 (2009)    
    建國大業 (2009) ... 白崇禧
    無人駕駛 (2010)    
    戒煙不戒酒 (2011)    
    吳仁寶 (2012)    
    錢學森 (2012)    
    太平輪(上) (2014) ... 吳伯昭
    太平輪·彼岸 (2015)    
    黑社會3:雨傘革命 (2019)