Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
蘇國豪
Simon So Kwok-Ho
 
Filmography (1994-2016)
 
  美術 (38 films)
    清官難審 (1994)    
    非常突然 (1998)    
    暗花 (1998)    
    真心英雄 (1998)    
    周末狂熱 (1999)    
    愛與誠 (2000)    
    十二夜 (2000)    
    鍾無艷 (2001)    
    暗戰2 (2001)    
    芭啦芭啦櫻之花 (2001)    
    嚦咕嚦咕新年財 (2002)    
    見鬼 (2002)    
    熱血青年 (2002)    
    龍咁威2003 (2003)    
    下一站...天后 (2003)    
    新紮師妹2 (2003)    
    身驕肉貴 (2004)    
    鬼馬狂想曲 (2004)    
    見鬼2 (2004)    
    甜絲絲 (2004)    
    我要做Model (2004)    
    美麗酒吧 (2005)    
    龍咁威2之皇母娘娘呢? (2005)    
    後備甜心 (2005)    
    愛上屍新娘 (2006)    
    鬼眼刑警 (2006)    
    鬼計 (2007)    
    心想事成 (2007)    
    蠍子 (2008)    
    誰說青春不能錯 (2008)    
    戰無雙 (2009)    
    劍雨 (2010)    
    海洋天堂 (2010)    
    守誅人 (2012)    
    車手 (2012)    
    北京遇上西雅圖 (2013)    
    百星酒店 (2013)    
    大尾鱸鰻2 (2016)    
  演員 (2 films)
    暗花 (1998)    
    童夢奇緣 (2005) ... 籃球隊隊長