Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李綺年
Lee Yi-Nin  ♀

 
Filmography (1935-1949)
 
  演員 (37 films)
    大傻出城 (1935)    
    摩登新娘續集 (1935)    
    殘歌 (1935)    
    生命鏡 (1935)    
    摩登新娘 (1935)    
    昨日之歌 (1935) ... 雲英
    女間諜 (1936)    
    山東響馬 (1936) ... 黃桂蘭
    風流小姐 (1936)    
    人言可畏 (1936)    
    有女懷春 (1937)    
    彈性姑娘 (斷腸花) (1937)    
    七姊妹 (1937)    
    女中丈夫 (1937)    
    重見天日 (1937) ... 何美珍
    自梳女 (1937)    
    女性之光 (1937)    
    少婦的瘋狂 (1937)    
    大平洋上的風雲 (1938) ... 馬碧珠
    柳曼玲 (1938)    
    女戰士 (1938) ... 劉馥華
    叱吒風雲 (1938)    
    姑緣嫂劫 (1939)    
    夜光杯 (1939) ... 郁麗麗
    胭脂馬 (1939)    
    三審玉堂春 (1939) ... 玉堂春
    西關四美人 (1939)    
    銀海鴛鴦 (1939) ... 眉眉
    千金一笑 (1940)    
    虎嘯枇杷巷 (1940)    
    仙女下凡 (1946)    
    冷月照郎歸 (1948)    
    風流女賊 (1948) ... 瑪莉
    曹綺文小姐出殯特輯 (1948)    
    七月落薇花 (1948) ... 鄧曼薇
    花香襯馬蹄 (1948)    
    賣肉救家姑 (1949) ... 余若冰