Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
媚姨
Mei Yee  ♀



 
Filmography (1991-2007)
 
  演員 (20 films)
    轟天龍 (1991)    
    四度誘惑 (1991)    
    新邊緣人 (1994)    
    龍虎砵蘭街 (1996)    
    古惑仔3之隻手遮天 (1996)    
    97古惑仔戰無不勝 (1997)    
    行運一條龍 (1998) ... May
    強姦2制服誘惑 (1998)    
    行運秘笈 (1998)    
    98古惑仔之龍爭虎鬥 (1998)    
    娛樂之王 (1999)    
    賭聖3無名小子 (2000)    
    情迷大話王 (2001) ... 大陸買衫富婆
    百分百感覺2 (2001)    
    嫁個有錢人 (2002)    
    龍咁威2003 (2003) ... 女沙展
    行運超人 (2003)    
    早熟 (2005)    
    門徒 (2007)    
    十分愛 (2007) ... 問米師奶