Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊千嬅
Miriam Yeung Chin-Wah  ♀





 
Filmography (1998-2019)
 
  演員 (42 films)
    外父唔怕做 (1998)    
    烈火青春 (1998)    
    全職大盜 (1998) ... 可可
    玉女添丁 (2001) ... 方麗娟
    百分百感覺2 (2001) ... 許歡
    乾柴烈火 (2002)    
    新紮師妹 (2002) ... 方麗娟
    慳錢家族 (2002) ... 韋千華/華母
    龍咁威2003 (2003) ... 葉孤紅
    行運超人 (2003) ... 葉孤紅
    地下鐵 (2003) ... 張海約
    新紮師妹2 (2003) ... 方麗娟
    安娜與武林 (2003) ... 石安娜P
    冒牌天皇 (2003)    
    花好月圓 (2004) ... 公主 / 含香
    煎釀三寶 (2004) ... Sophia
    三更2 (2004)    
    餃子 (2004)    
    甜絲絲 (2004) ... 太子女
    千杯不醉 (2005) ... 小敏
    四大天王 (2006)    
    天生一對 (2006) ... 梁冰傲 - Bingo
    每當變幻時 (2007) ... 阿妙
    財緣萬歲 (2010) ... 徐杰
    抱抱俏佳人 (2010) ... 孫洛昕
    志明與春嬌 (2010) ... 余春嬌
    戀夏戀夏戀戀下 (2011) ... 公主病患者
    建黨偉業 (2011)    
    白蛇傳說 (2011) ... 兔妖
    春嬌與志明 (2012) ... 余春嬌
    低俗喜劇 (2012) ... 梁小姐
    單身男女2 (2014)    
    分手100次 (2014)    
    香港仔 (2014) ... 鄭惠清
    六福喜事 (2014)    
    五個小孩的校長 (2015)    
    哪一天我們會飛 (2015) ... 余鳳芝(成年)
    寶貝當家 (2016)    
    春嬌救志明 (2017)    
    棟篤特工 (2018)    
    恭喜八婆 (2019)    
    麥路人 (2019)