Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊千嬅
Miriam Yeung Chin-Wah  ♀





 
Filmography (1998-2019)
 
  演員 (40 films)
    全職大盜 (1998) ... 可可
    外父唔怕做 (1998)    
    烈火青春 (1998)    
    百分百感覺2 (2001) ... 許歡
    玉女添丁 (2001) ... 方麗娟
    新紮師妹 (2002) ... 方麗娟
    慳錢家族 (2002) ... 韋千華/華母
    乾柴烈火 (2002)    
    冒牌天皇 (2003)    
    龍咁威2003 (2003) ... 葉孤紅
    行運超人 (2003) ... 葉孤紅
    地下鐵 (2003) ... 張海約
    新紮師妹2 (2003) ... 方麗娟
    安娜與武林 (2003) ... 石安娜P
    餃子 (2004)    
    甜絲絲 (2004) ... 太子女
    花好月圓 (2004) ... 公主 / 含香
    煎釀三寶 (2004) ... Sophia
    三更2 (2004)    
    千杯不醉 (2005) ... 小敏
    四大天王 (2006)    
    天生一對 (2006) ... 梁冰傲 - Bingo
    每當變幻時 (2007) ... 阿妙
    志明與春嬌 (2010) ... 余春嬌
    財緣萬歲 (2010) ... 徐杰
    抱抱俏佳人 (2010) ... 孫洛昕
    白蛇傳說 (2011) ... 兔妖
    戀夏戀夏戀戀下 (2011) ... 公主病患者
    建黨偉業 (2011)    
    春嬌與志明 (2012) ... 余春嬌
    低俗喜劇 (2012) ... 梁小姐
    香港仔 (2014) ... 鄭惠清
    六福喜事 (2014)    
    單身男女2 (2014)    
    分手100次 (2014)    
    五個小孩的校長 (2015)    
    哪一天我們會飛 (2015) ... 余鳳芝(成年)
    寶貝當家 (2016)    
    春嬌救志明 (2017)    
    恭喜八婆 (2019)