Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
尹子維
Terence Yin Chi-Wai  ♂





 
Filmography (1981-2017)
 
  監製 (1 film)
    四大天王 (2006)    
  演員 (54 films)
    天真有牙 (1981)    
    幻影特攻 (1998) ... 異形
    美少年之戀 (1998) ... K.S.
    半支煙 (1999) ... 大濟
    特警新人類 (1999) ... Tooth
    周末狂熱 (1999) ... Stephen
    千年等一天 (2000) ... 杜強
    神偷次世代 (2000) ... 阿龍
    薰衣草 (2000) ... 小提琴天使
    炭燒凶咒 (2000) ... PJ
    疊影殺機 (2001) ... 李警官
    二五傳說 (2001) ... Peter
    願望樹 (2001) ... 望洋
    不死情謎 (2001) ... Night/王袍
    絕色神偷 (2001) ... 白骨
    野狼 (2002) ... Dino
    黑俠 II (2002) ... Dr. David
    一屋兩火 (2003) ... Szeto Ginyi
    黑白森林 (2003) ... 火眼Cyclops
    龍虎英雄 (2003) ... Tiger
    新警察故事 (2004) ... Fire
    包青天之五鼠鬥御貓 (2005) ... 展昭
    千杯不醉 (2005) ... 浪子
    雀聖2自摸天后 (2005) ... 王子雄
    PTU女警之偶然陷阱 (2005) ... 于飛
    天生絕配 (2005) ... 私家偵探黃杰
    左輪右妳 (2005) ... 輝
    寶貝計劃 (2006) ... Max Hung
    四大天王 (2006)    
    春田花花同學會 (2006) ... 匪徒 3
    新忠烈圖 (2007) ... 博多津
    恐懼元素 (2007) ... 田勁
    鬼計 (2007)    
    復仇 (2009) ... [英語配音員]
    遊龍戲鳳 (2009) ... Joseph
    霧 (2010)    
    全城戒備 (2010) ... KK
    翻生奇兵 (2011)    
    香港四重奏II (2011)    
    奪命金 (2011) ... 宋先生
    親密敵人 (2011)    
    單身男女 (2011) ... 歐文
    寒戰 (2012) ... 杜文
    愛・無言 (2012)    
    第二人生 (2012)    
    鐵拳 (2012)    
    特殊身份 (2013) ... Sunny助手
    風暴 (2013) ... 高飛 (劫匪)
    屍城 (2014)    
    寒戰II (2016)    
    S風暴 (2016)    
    國酒 (2016)    
    追龍 (2017) ... 顏童弟弟
    合約男女 (2017)