Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃偉強
Wong Wai-Keung
 
Filmography (1991-2018)
 
  攝影 (1 film)
    新應召女郎 (1993)    
  副導演 (2 films)
    香港第1凶宅 (1998)    
    極度強姦 (1998)    
  道具 (9 films)
    炭燒凶咒 (2000)    
    我老婆唔夠秤 (2002)    
    童眼 (2010)    
    逆戰 (2012)    
    2012我愛HK喜上加囍 (2012)    
    黑色喜劇 (2014)    
    魔警 (2014)    
    破風 (2015)    
    紅海行動 (2018)    
  演員 (2 films)
    9413 (1998) ... 西裝友
    自殺前14天 (1999) ... CID
  場記 (1 film)
    冷血人狼 (1994)    
  燈光 (3 films)
    妖魔道 (1991)    
    阮玲玉 (1992)    
    霍元甲 (2006)    
  編劇 (1 film)
    警花肉搏強姦黨 (1993)