Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳輝
Daniel Chan Fai  ♂
Aliases:  澤光,  澤洸

 
Filmography (1981-2008)
 
  攝影 (13 films)
    新羔羊醫生 (1998)    
    無問旅程 (1999)    
    情陷百樂門 (2000)    
    刑 (2000)    
    街女 (2000)    
    困獸 (2001)    
    正將 (2001)    
    陰陽愛 (2001)    
    奪魄勾魂 (2002)    
    墨斗先生 (2004)    
    擁抱每一刻花火 (2005)    
    危險人物 (2007)    
    六樓后座2 家屬謝禮 (2008)    
  故事 (1 film)
    無問旅程 (1999)    
  導演 (1 film)
    無問旅程 (1999)    
  演員 (2 films)
    火拼浪子 (1981)    
    阿金 (1996)    
  出品人 (1 film)
    獵豹行動 (1992)