Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林心如
Ruby Lin Xin-Ru  ♀





 
Filmography (1995-2017)
 
  監製 (1 film)
    遺忘 (2012)    
  演員 (29 films)
    學校霸王 (1995) ... 公主
    2002壞女孩 (1999)    
    心願 (1999) ... 毛妹
    怪談之魔鏡 (1999) ... Ruby
    大贏家 (2000) ... 文靜
    雷霆戰警 (2000) ... 秀蘭
    小鼠愛大米 (2000)    
    新賭國仇城 (2000) ... 梅嘉蕙
    漫畫風雲 (2001) ... 初七、阿夢
    龍兒 (2003)    
    30分鐘戀愛 (2004) ... 徐靜
    生死速遞 (2004)    
    一石二鳥 (2005) ... 張馨馨
    夜玫瑰 (2009) ... 葉梅桂
    菲常完美 (2009) ... 陸小夕
    無人駕駛 (2010) ... 王丹
    活該你單身 (2010) ... 菲儿
    繡花鞋 (2012) ... 蘇二
    遺忘 (2012)    
    傾城 (2013) ... 秦肖雄
    樓 (2013) ... 夏立冬
    非常幸運 (2013) ... 陸小夕(Lucy)
    京城81號 (2014)    
    唐荊川 (2014)    
    我的媽媽 (2014)    
    大囍臨門 (2015)    
    魔宮魅影 (2016)    
    魔輪 (2016) ... 劉晨晨
    嫌疑人X的獻身 (2017)    
  出品人 (1 film)
    魔宮魅影 (2016)