Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林心如
Ruby Lin Xin-Ru  ♀





 
Filmography (1995-2017)
 
  監製 (1 film)
    遺忘 (2012)    
  演員 (29 films)
    學校霸王 (1995) ... 公主
    心願 (1999) ... 毛妹
    怪談之魔鏡 (1999) ... Ruby
    2002壞女孩 (1999)    
    新賭國仇城 (2000) ... 梅嘉蕙
    大贏家 (2000) ... 文靜
    雷霆戰警 (2000) ... 秀蘭
    小鼠愛大米 (2000)    
    漫畫風雲 (2001) ... 初七、阿夢
    龍兒 (2003)    
    生死速遞 (2004)    
    30分鐘戀愛 (2004) ... 徐靜
    一石二鳥 (2005) ... 張馨馨
    夜玫瑰 (2009) ... 葉梅桂
    菲常完美 (2009) ... 陸小夕
    活該你單身 (2010) ... 菲儿
    無人駕駛 (2010) ... 王丹
    繡花鞋 (2012) ... 蘇二
    遺忘 (2012)    
    非常幸運 (2013) ... 陸小夕(Lucy)
    傾城 (2013) ... 秦肖雄
    樓 (2013) ... 夏立冬
    京城81號 (2014)    
    唐荊川 (2014)    
    我的媽媽 (2014)    
    大囍臨門 (2015)    
    魔輪 (2016) ... 劉晨晨
    魔宮魅影 (2016)    
    嫌疑人X的獻身 (2017)    
  出品人 (1 film)
    魔宮魅影 (2016)