Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
施愛玲
Catherine Sze Oi-Ling  ♀
 
Filmography (1993-2008)
 
  製片 (14 films)
    黑玫瑰義結金蘭 (1997)    
    甜言蜜語 (1999)    
    鎗火 (1999)    
    孤男寡女 (2000)    
    全職殺手 (2001)    
    鍾無艷 (2001)    
    愛上我吧 (2001)    
    嚦咕嚦咕新年財 (2002)    
    我左眼見到鬼 (2002)    
    大隻佬 (2003)    
    龍鳳鬥 (2004)    
    柔道龍虎榜 (2004)    
    神探 (2007)    
    蝴蝶飛 (2008)    
  副導演 (4 films)
    東邪西毒 (1994)    
    麻雀飛龍 (1997)    
    黑玫瑰義結金蘭 (1997)    
    超時空要愛 (1998)    
  場記 (1 film)
    少年黃飛鴻之鐵馬騮 (1993)