Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄭家生
Cheng Ka-Sang (1)  ♂
Aliases:  鄭藩生





 
Filmography (1979-2015)
 
  動作設計 (9 films)
    水晶人 (1983)    
    樑上君子 (1983)    
    望子成蟲 (1984)    
    教頭發威 (1985)    
    鎗火 (1999)    
    辣手回春 (2000)    
    流氓特警 (2000)    
    趕屍先生 (2001)    
    幕後殺手 (2003)    
  助理指導 (1 film)
    紅粉動江湖 (1981)    
  演員 (88 films)
    雜家高手 (1979)    
    痳瘋怪拳 (1979)    
    踢館 (1979)    
    戇居仔與牛咁眼 (1979)    
    教頭 (1979)    
    唐山五虎 (1979)    
    佛都有火 (1979)    
    有料到 (1980)    
    背叛師門 (1980)    
    神威三猛龍 (1980)    
    天堂夢 (1980)    
    鹹魚番生 (1980)    
    插翅難飛 (1980)    
    奪棍 (1980)    
    飛鶴 (1980)    
    紅粉動江湖 (1981)    
    血鸚鵡 (1981)    
    金殺手 (1981)    
    賊性 (1982)    
    血雙 (1982)    
    龍騰虎躍 (1983)    
    樑上君子 (1983)    
    水晶人 (1983)    
    血汗金錢 (1983)    
    布衣神相 (1984)    
    游俠情 (1984)    
    教頭發威 (1985)    
    少年蘇乞兒 (1985)    
    平安夜 (1985)    
    青春差 (1985)    
    流氓英雄 (1986)    
    皇家飯 (1986)    
    陰陽界 (1987)    
    英雄本色續集 (1987)    
    天堂血路 (1988)    
    刑警本色 (1988)    
    喋血雙雄 (1989)    
    嘩鬼有限公司 (1989)    
    殺手天使 (1989)    
    專釣大鱷 (1989)    
    特警90 (1989)    
    伴我闖天涯 (1989)    
    亂世兒女 (1990)    
    摩登襯家 (1990)    
    愛的世界 (1990)    
    風雨同路 (1990)    
    香港舞男 (1990)    
    快樂的小雞 (1990)    
    賭聖 (1990)    
    贏錢專家 (1991)    
    新精武門1991 (1991)    
    夜生活女王霞姐傳奇 (1991)    
    縱橫四海 (1991)    
    魔畫情 (1991)    
    帶子洪郎 (1991)    
    沙灘仔與周師奶 (1991)    
    監獄風雲II逃犯 (1991)    
    龍貓燒鬚 (1992)    
    群星會 (1992) ... 強盜
    賭鬼 (1992)    
    鹿鼎記II神龍教 (1992)    
    警察故事III超級警察 (1992)    
    審死官 (1992) ... 姚大派去的殺手
    千面天王 (1993) ... 因波子追緝而死的搶劫犯
    女兒當自強 (1993)    
    濟公 (1993)    
    霸海紅英 (1993)    
    東方三俠 (1993)    
    超級計劃 (1993)    
    現代豪俠傳 (1993)    
    赤腳小子 (1993)    
    艷降 (1993)    
    倫文敘老點柳先開 (1994)    
    新英雄本色 (1994)    
    破壞之王 (1994) ... 奔雷手文泰萊(擂台賽裁判)
    天崖追兇 (1994)    
    明日天涯 (1995)    
    火鴛鴦 (1996)    
    再見阿郎 (1999)    
    流氓特警 (2000) ... 阮南星
    鍾無艷 (2001)    
    趕屍先生 (2001)    
    七月七日迴魂夜 (2002)    
    幕後殺手 (2003)    
    我老婆是兇手 (2003)    
    鬼味人間II:鬼屋幻影 (2003)    
    金錢帝國 (2009) ... 四大家族之一
    有客到 (2015) ... 殯儀館員工