Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
羅曼迪
Law Man-Tik
Aliases:  羅漫迪
 
Filmography (1999-2003)
 
  監製 (1 film)
    血濺忠義門 (2001)    
  導演 (9 films)
    偉哥也瘋狂 (1999)    
    火燒走馬崗 (2000)    
    黑獄聖女 (2000)    
    雷霆幹探 (2001)    
    風月奇譚 (2001)    
    慾海星沉 (2002)    
    偷窺樂無窮II之著草威龍 (2003)    
    扂睿蔗坌傾徹蹲堎 (2003)    
    偷窺樂無窮之紋身怪客 (2003)    
  策劃 (3 films)
    變態殺人狂 (2000)    
    飛哥傳奇 (2001)    
    猛鬼放暑假 (2002)    
  編劇 (7 films)
    火燒走馬崗 (2000)    
    血濺忠義門 (2001)    
    猛鬼放暑假 (2002)    
    家宅凶靈 (2002)    
    偷窺樂無窮之紋身怪客 (2003)    
    偷窺樂無窮II之著草威龍 (2003)    
    扂睿蔗坌傾徹蹲堎 (2003)