Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張柏芝
Cecilia Cheung Pak-Chi  ♀
Aliases:  張栢芝





 
Filmography (1999-2016)
 
  演員 (40 films)
    星願 (1999) ... 虞秋男
    烈火戰車2極速傳說 (1999) ... 涼子
    喜劇之王 (1999) ... 柳飄飄
    東京攻略 (2000) ... 沙織
    辣手回春 (2000) ... 張穎恩
    十二夜 (2000) ... Jeannie
    鍾無艷 (2001) ... 夏迎春
    蜀山傳 (2001) ... 孤月大師, 李英奇
    芭啦芭啦櫻之花 (2001) ... Yee/Yuriko
    白蘭 (2001)    
    老夫子2001 (2001) ... Miss 張
    少林足球 (2001) ... 玉面雙飛龍
    情迷大話王 (2001) ... Wonderful
    絕世好B (2002) ... Boey
    我家有一隻河東獅 (2002) ... 柳月娥
    黑俠 II (2002) ... Raymond [粵語配音員]
    無限復活 (2002)    
    大隻佬 (2003) ... 李鳳儀
    絕種好男人 (2003) ... DiDi Wong
    老鼠愛上貓 (2003) ... 白玉堂
    忘不了 (2003) ... 林小慧
    愛在陽光下 (2003)    
    小白龍情海翻波 (2004) ... 黑鳳/小白龍
    性感都市 (2004) ... Yuki
    旺角黑夜 (2004) ... 丹丹
    這個阿爸真爆炸 (2004)    
    鬼馬狂想曲 (2004)    
    無極 (2005) ... 傾城
    喜馬拉亞星 (2005) ... 印度西施
    最愛女人購物狂 (2006) ... 方芳芳
    第601個電話 (2006) ... 天佑
    野蠻秘笈 (2006)    
    楊門女將 (2011) ... 穆桂英
    無價之寶 (2011) ... 江蕙妮
    極速天使 (2011) ... 遊鎂
    最強囍事 (2011) ... 簡潔
    河東獅吼2 (2011) ... 王月英
    影子愛人 (2012) ... Paris/陳熙
    危險關係 (2012) ... 莫婕妤
    十一天零一夜 (2016)