Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
譚靜顏
Tam Ching-Ngan
 
Filmography (1998-2013)
 
  製片 (10 films)
    發光石頭 (2000)    
    藍煙火 (2000)    
    願望樹 (2001)    
    慳錢家族 (2002)    
    天下無雙 (2002)    
    愛•作戰 (2004)    
    師奶唔易做 (2006)    
    色,戒 (2007)    
    綁架 (2007)    
    消失的子彈 (2012)    
  副導演 (2 films)
    PR Girls青春援助交際 (1998)    
    九龍冰室 (2001)    
  場記 (1 film)
    新古惑仔之少年激鬥篇 (1998)    
  策劃 (2 films)
    全球熱戀 (2011)    
    超級經理人 (2013)    
  編劇 (1 film)
    水著青春救生 (1999)