Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林熙蕾
Kelly Lin Hsi-Lei  ♀





 
Filmography (1999-2012)
 
  演員 (28 films)
    烈火戰車2極速傳說 (1999)    
    千王之王2000 (1999) ... 初戀
    賭俠大戰拉斯維加斯 (1999) ... 阿扁
    BadBoy特攻 (2000) ... Angel
    制服誘惑2地下法庭 (2000)    
    蜀山傳 (2001) ... 赤尸
    全職殺手 (2001)    
    絕色神偷 (2001) ... 八爪
    神探俏嬌娃 (2001)    
    暗戰2 (2001)    
    我左眼見到鬼 (2002) ... Sam 女友
    豬扒大聯盟 (2002) ... 阿紅/熊貓
    變臉迷情 (2002)    
    枕邊凶靈 (2002)    
    父子 (2006)    
    東京審判 (2006) ... 和田芳子
    神探 (2007) ... 張美華
    鐵三角 (2007) ... 玲
    文雀 (2008) ... 鍾珍妮
    淘金駭客 (2009)    
    窈窕紳士 (2009)    
    再生號 (2009) ... 程希文
    氣喘吁吁 (2009)    
    大笑江湖 (2010) ... 月露
    劍雨 (2010) ... 細雨
    用心跳 (2010)    
    奪命心跳 (2011)    
    金銀島之戀 (2012)