Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李康生(1)
Lee Kang-Sheng  ♂



 
Filmography (1992-2016)
 
  導演 (2 films)
    不見 (2003)    
    幫幫我愛神 (2007)    
  演員 (23 films)
    青少年哪吒 (1992) ... 小康
    愛情萬歲 (1994) ... 小康
    春花夢露 (1996) ... 坤成
    河流 (1997) ... 小康
    放浪 (1997) ... 春生
    洞 (1998) ... 上樓的男子 
    千言萬語 (1999) ... 李紹東
    晴天娃娃 (2000)    
    自由門神 (2001) ... 阿輝
    你那邊幾點? (2001) ... 小康
    天橋不見了 (2002) ... 小康
    不散 (2003) ... 放映師
    不見 (2003)    
    天邊一朵雲 (2005) ... 小康
    黑眼圈 (2006) ... 小康
    幫幫我愛神 (2007) ... 阿杰
    臉 (2009) ... 小康
    美好2012 (2012)    
    郊游 (2013) ... 小康
    西遊 (2014)    
    無無眠 (2015)    
    沙西米 (2015)    
    樓下的房客 (2016)    
  編劇 (2 films)
    不見 (2003)    
    幫幫我愛神 (2007)    
  出品人 (2 films)
    超導 (2000)    
    疑神疑鬼 (2005)