Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
連聯
Lin Luen
 
Filmography (1996-2001)
 
  動作設計 (11 films)
    摩登童子功 (1996)    
    97重案實錄 (1998)    
    奪命驚呼 (1999)    
    藍色情迷 (1999)    
    小心女人 (1999)    
    小心警察 (1999)    
    警察大賊 (1999)    
    致命誘惑 (1999)    
    隔世追魂 (1999)    
    猛龍特警之天羅地網 (2000)    
    鄭成功 (2001)    
  演員 (8 films)
    正義使者之盜影謎情 (1999)    
    致命誘惑 (1999)    
    藍色情迷 (1999)    
    隔世追魂 (1999)    
    小心女人 (1999)    
    小心警察 (1999)    
    猛龍特警之天羅地網 (2000)    
    聊齋花弄月之追魂物語 (2000)