Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李耀明
Joe Lee Yiu-Ming  ♂
Aliases:  李立仁,  Joe Lee





 
Filmography (1990-2003)
 
  演員 (31 films)
    西環的故事 (1990)    
    PR Girls青春援助交際 (1998)    
    追兇20年 (1998) ... 榮生
    目露凶光 (1999)    
    化骨龍與千年蟲 (1999) ... 一山哥
    龍在邊緣 (1999)    
    烈火戰車2極速傳說 (1999)    
    爆裂刑警 (1999)    
    救薑刑警 (2000)    
    天有眼 (2000)    
    順流逆流 (2000)    
    笨小孩 (2000)    
    發光石頭 (2000)    
    朱麗葉與梁山伯 (2000)    
    有情飲水飽 (2001)    
    2002 (2001)    
    最後通牒 (2001)    
    同居蜜友 (2001)    
    重裝警察 (2001)    
    走投有路 (2001) ... 豺狼昆
    老夫子2001 (2001)    
    4X100 水著份子 (2001)    
    乾柴烈火 (2002)    
    烈血快車 (2002)    
    新紮師妹 (2002)    
    豹在江湖之復仇 (2002)    
    變臉迷情 (2002)    
    怪獸學園 (2002) ... 警司甲
    我家有一隻河東獅 (2002) ... 少游
    五個嚇鬼的少年 (2002)    
    誘人犯罪 (2003)